Tisdag

Hejsan!

Idag var det en väldigt seg dag, svenska, engelska, so, jumpa. Vaknade dock till på jumpan, vi körde spinning och jag har nog aldrig varit så svettig på en jumpalektion i skolan förut. Men kul var det! Nu slipper jag ju träna mer hehe..  Väldigt fräscht var det där också :)

Nu tror jag snart min pojke kommer, så tänkte försöka hinna göra uppgiften vi fick i Estetisk Kommunikation förut. Hann inte klart och tydligen skulle man göra klart nån annan lektion när man hade tid men känns som att det är lika bra att fixa nu så är det klart. Peace!


Jag har verkligen inga passande bilder till mina inlägg alls, skärpning! Ut och fota Carro, nuuu!!


Måndag.

Tjenare!
Måndag idag igen, helgen gick för fort.. Menmen, hoppas jag kommer in i skollivet snart igen. Har tydligen resursdag på torsdag, undrar vad det innebär. Idag var det en rätt lugn dag faktiskt, gjorde blogg på estetisk kommunikation, sen matte, lunch och medieproduktion. Då gick vi bara igenom photoshop men visste redan allt hon sa :)
Nuuu måste jag byta om inför småtjejernas träning, ska kolla på datorväska efter med mamma. Hoppas det finns någon fin! :D

En liten förklaring till uppdateringen..

Hejsan!
Tänkte nu ta och berätta varför jag inte uppdaterar så mycket. Grejen är att jag börjar typ åtta - halv nio varje dag och slutar tre, fyra. Det gör att jag kommer hem typ fem - halv sex, plus att jag på måndagar och torsdagar har träning med småtjejerna. Tiden där emellan försöker jag träffa kompisar och träna. Dock tror jag att det kommer bli bättre med uppdateringen om några veckor när jag kommit in i skollivet igen men för tillfället är det såhär :)
Idag ska jag iallafall träna med Ellen och sen kanske jag kan lura med mig Micke till netonnet för att kolla på datorväska. Skulle verkligen behöva det. Kanske till och med får med honom till Kista för jag skulle behöva en kalender och lite block. Så vi får se! Nu ska jag göra min läxa i Estetisk Kommunikatioin, dvs skapa en skolblogg :p

Onsdag.

Tja!

Lessen för dålig uppdatering men började gymnasiet i måndags, började med schema igår.. Så är lite sliten för tillfället. Ska iallafall till JG-hallen snart med Johnny och några till tror jag att det kanske var för att hoppa lite. Hoppas vi kommer in bara, men det ska nog inte vara några problem.

Igår var det rätt tråkig dag, svenska - engelska - samhällskunskap - jumpateori.
Idag hade vi dubbellektion i medieproduktion så det var kul. Det är också kul att man fick en MacBook. Lite jobbigt att släpa den bara..


Blue Jeans & White T-Shirts
 

Sitter och lyssnar på lite musik samtidigt som jag tittar igenom bilderna från Spanien. Dessa är från när vi var på väg till Gamla Stan. Gillar verkligen bergen.


Spansk glass

Regn regn regn..

Hittade bilderna från Spanien i kameran, en liten bild kanske? :)Den där glassen var helt sjukt god alltså :D

Fika!

Hejsan! Mår bättre idag faktiskt, fast tydligen låter jag fortfarande jättesjuk.. Ska iallafall åka och fika med ellenpellen snart. Ska väl gå till bussen om ett tag. Det blir mys, kul att träffa lille filuren, känns som det var jättelängesen..


bild från åttan tror jag det var.. Två år sen! :o


Elefanten :)

Hejsan!

Idag har jag inte gjort mycket alltså. Kom hem runt åtta imorgon, sov till tolv. Sen tittade jag på tv. Såg både Michael Jacksons This is it och en film om Bon Jovi. Mår faktiskt bättre idag, om jag har tur kanske jag kan träna imorgon, skulle verkligen vara på tiden alltså..


Tillbaks!

Tja!
Hoppas sommaren varit bra, själv har jag mest sovit. Har hunnit med en vecka i spanien också och att fylla sexton.
På måndag börjar skolan, hamnade i samma klass som Anton och Johnny och det var ju trevligt. Klassen är väldigt jämnt fördelad enligt klasslista, elva pojks och tjugo flickor. Blir säkert bra :)
Är hemma hos micke just nu, pojken åker till  Trelleborg imorgon så vi håller tummarna för att det går bra för Attila Rugby Club :p
Annars så har jag högst troligt feber.. Snorig, ont i halsen och öron på det. Hoppas verkligen inte att jag håller på att få öroninflammation och att  jag mår bättre snart tills skolan börjar.. :)

RSS 2.0