Söndag.

Shit en hel vecka har gått.. Har inte haft tid till bloggen, veckan har spenderats med fika, promenader och biomys. Och lite funderande om skolan, verkar som halva klassen tänker byta skola.. Får hoppas att det löser sig vilket det säkert gör. Nu ska jag ta och duscha för att sedan åka till M och vidare till kista :)

Måndag.

Hejsan!
Fortfarande sjuk så är hemma idag med, men imorgon ska jag till skolan! Får hålla mig på på mitt rum idag dock för dom byter fönster i vardagsrummet.. Blir McDonald's till lunch så jag bryter avtalet med micke lite grann om att inte äta godis och skräpmat fram till jul.. hmm.. men jag resonerar så att om man är sjuk så får man men inget mer sen! Låter det bra? Kanske?

Krasslig

Hejsan!
Är sjuk. Var helt död igår, mår dock bättre idag så det är skönt. Hemma från skolan idag med, hoppas jag mår bättre imorgon när det står kurs på schemat, 9-16 tror jag.  Tror det blir kul faktiskt, tumbling steg ett så jag hoppas på att jag lär mig mycket. Tacos ikväll också! :D
Tyckte det var en passande bild eftersom jag cirkus hela dagen igår tittade på lejon och tigrar på Nat Geo Wild :)
Bild från weheartit är det enda jag vet tyvärr..

Långa dagar.

Hejsan, inte skrivit sen i måndags så kan väl vara dags nu. Är så trött på kvällarna bara. Inte nog med att man går upp klockan 6 på mornarna, man måste dessutom genomlida lektioner när alla pratar rätt ut och tiden går långsamt framåt utan att man lär sig något. Alls. Så jag blir trött. Och sen hänger jag med min pojke :)

Lunch på IKEA

Tjenare!
Utvecklingssamtalsdag idag, så åkte in till skolan med pappa och sen blev det lunch på IKEA. Gott var det men mår rätt illa för tillfället.. Får hoppas att det blir bättre tills ikväll då det är träning med småtjejerna och sen förmodligen ska jag träna själv.

Slappsöndag

Satan vad duktig jag har varit idag! Läst tio i kapitel i engelskaboken så tummen upp för mig :)
Annars så har jag inte gjort så mycket idag faktiskt, en snabbdusch och kort promenad med hunden typ. Men jag tror på att man måste ha någon dag när man inte gör någonting faktiskt!

Jag är kär.

Nick Brandt är helt fantastisk. Hans bilder är så himla fina, förstår inte hur han lyckas..
Nick Brandt Facebook, nickbrandt.com.

Gröna Lund.

Hejsan!
Nu åker jag till grönan, hörs sen! :)
bild från gronalund.se

RSS 2.0