Tillåt mig presentera..

min fina kaka!
dålig webcam bild men vem bryr sig :)

Dagens efterrätt!

Nystart.

Nu jäklar ska det bli fart på bloggen igen! Eller vi kan ju hoppas iallafall :)
En bild på Micke blir det idag då, mest för att det för tillfället är enda bilden jag har i datorn..
alltid lika söt..

:D

Snaaaaart får jag träffa min fina :D som jag saknat honom. Tyvärr mår jag lite halvkasst men det struntar vi tycker jag..


Devoured 

 

 

Idag har jag varit på utställning med klassen. Vi var på Wetterling Gallery i Kungsträdgården och såg Johnny Boy Erikssons utställning Devoured. ALLT var gjort i tejp. Helt sjukt. Det hade tagit typ ett år för alla gubbar att bli klara och 6 veckor för installationen. Det var 80 000 tejprosor där inne tydligen. Det hade gått åt tretusen tejprullar tror jag det var. Figurerna är tejp rakt igenom. Lite coolt :) Det är förresten Johnny Boy på sista bilden, självporträtt i tejp eller något liknande.

Efter utställningen skulle vi lyssna på specialpedagogen, skolsköterska och syon. Rätt segt men slutade vid två. Efter skolan hängde jag med Soran, har inte träffat honom på jättelänge så det var kul! Vi gick runt i staden och pratade om lite allt möjligt. En glass på Mc Donald's blev det visst också. En bra onsdag med andra ord :)Vi såg den här bilen, Soran började hoppa runt. Jag förstod inte riktigt grejen men tydligen är den väldigt lyxig. Och väldigt dyr. Det var tydligen häftigt..


Kill for Liesbild jag tog för ett rätt så långt tag sen, har inga nya bilder tyvärr.. Får ta en sväng med kameran!


Michael ♥

På order av pojkvännen min ska jag uppdatera bloggen tydligen, så jag får väl göra det. Eftersom jag saknar honom så mycket så får det bli ett inlägg till honom. Snart är det fredag.. jag längtar.

 


Micke, jag älskar dig.
Jag hoppas att du vet det. Jag skulle kunna säga det flera hundra tusen gånger om, men det skulle aldrig komma i närheten av hur mycket jag älskar dig. Jag kan inte sätta ord på det.
Att det blev vi till slut är det bästa som har hänt mig. Jag är så glad att jag är din och du är min. Världens finaste är min. Det är helt otroligt. Jag förstår verkligen inte hur du kan vara så himla bra på alla sätt. Det är omöjligt för en människa att vara så bra, så perfekt. Men du är det.

Lyxshake

Tjeeeenare!
Idag har jag varit och tränat med Ellen. Körde mycket ben så gissar på att jag kommer ha träningsvärk imorgon..
Igår tog jag och familjen med mig vid ratten en liten roadtrip till Max för att inhandla en Lyxshake. Suuupergod! Testa den om ni inte redan gjort det, helt klart värt!

Det här är Ebba

Detta är Ebba. Ebba och jag har känt varandra sedan hon började i vår klass i trean på Berghemskolan.
Hon är väldigt snäll och musikalisk av sig. Hon har ett band som heter Rewind och jag tror att dom är väldigt duktiga.Har tyvärr aldrig sett dom spela men jag kan tänka mig att dom är duktiga.
Hon har också en blogg, där hon lägger upp väldigt fina bilder som hon har tagit. Spana in!
Anledningen till att jag gör ett inlägg om Ebba är att hon är en väldigt gullig tjej som föreslog detta som förslag på inlägg eftersom jag har lite av en bloggtorka för tillfället..
Tack Ebba!

Flight of the Conchords

Hejsan,
haft lite dålig inspiration idag. Har det fortfarande men tänkte att om jag börjar skriva så kanske det lossnar. Vi får väl se. Idag har jag iallafall sovit och tränat. Det behövdes kan jag säga, var ett tag sen jag fick sova precis hur länge jag ville. Det var skönt. Idag vet jag inte vad som händer. Är ärligt talat fortfarande rätt trött så kanske bara hänger hemma hehe. Fast då ska jag ha godis!
Annars då, var med Ellen igår. Det var väldigt trevligt, vi kom även fram till att vi ska hänga på gymmet imorgon. Sen ska jag väl göra engelskaläxan resten av dagen, suuuuck -.-
Denna lyssnade vi på om och om igen igår haha x)

Fredag

Hejsan!
Freeedaaaaag! Åh vad skönt! :D Helgen är relativt oplanerad också så det kanske bara blir slapp men det kan nog behövas, har fortfarande inte riktigt kommit in i skollivet än känner jag. Konstant trött hela tiden..
Ikväll ska jag iallafall träffa min käre vän Ellen. Hade tänkt ha ett förhör med bruttan, haha x)
Nu är det tacos, ciao!

Fake It


vet ej om jag lagt upp denna innan, men den är fin så om det är så tycker jag inte att det gör så mycket :)

P.S. Ulrik Munthers nya lilla skiva, (singel med fem låtar?) är bra :D


RSS 2.0