Berghem.

vad hände med färgerna? O.o

Winter Jam

Winter Jam imorgon med ellen :D Glömde dock kameran hemma..  Sitter för tillfället hemma hos micke som spelar.. tror jag ska störa med lite pussar nu hihi :))

JTC 2011

Humlorna är bäst, så är det bara. Jag har ont i huvudet efter en heldag i Jakobsbergs Sporthall. Hej huvudvärk.

Jag vill träna!

Slutade kvart i två idag vilket var skönt. Anledningen var för att min jumpalärare var hemma med sjukt barn. Apropå det så känner jag att jag verkligen saknar att träna på riktigt. Visst jag går till gymmet hyfsat regelbundet, och det är ju poledance på fredagar och ibland jumpa i jg-hallen på måndagar. Men jag saknar det där när någon verkligen pushar en. Jag saknar en tränare helt enkelt. Jag vill träna hårt, jag vill bli riktigt trött efter ett träningspass. Det var längesen det hände. Jag saknar det. Och jag saknar att träna i en grupp.

 


Tillbaka till verkligheten

Måndag och tillbaka i skolbänken. Har dock inget att göra på denna lektion eftersom jag klar är. Bara cirkus en timme kvar innan jag får sluta, och då är det direkt till JG-hallen. Får se om jag orkar träna idag efter småtjejernas träning. Får se!
Skaffat twitter förresten för den intresserade, kladdkaka95 heter jag. Fantasilös som jag är tog jag samma som jag har på wordfeud  O:)

Söndag.

Hejsan!
Hemma hos M för tillfället. Har faktiskt hunnit klart med engelskauppsatsen eftersom min käre pojkvän har spelbehov :) Det gör mig inte så mycket men det är synd att top girl ej finns till macbooks..

Hogwarts :))

Hejsan!
Igår blev jag bjuden på bio och middag av världens bästa pojkvän. In time såg vi, en av dom bättre filmerna faktiskt. Helt klart sevärd!
Idag har jag varit jätteduktig, städat mitt rum och torkat golven i hela huset cirkus. Halloweenkalas ikväll!

HCR

lalala.. spelas för fullt i mina öron nuförtiden :)

Träning på g

Nu: gymmet med ei leen :D off I go to the bus..

Stockholm

Idag blir det staden med ellen, wihoo :))

Nanana

Shit jag är besatt av Top Girl :o haha uttråkad tjej :))
Inspirerande blogginlägg också känner jag!

Update

Halva hästlovet har gått och jag har inte gjort nånting, eller jo jag var på kurs i Lillsved i helgen så nu har jag trampettlicens, hurra för mig. Idag hade jag tänkt plugga, har jag gjort det? Svar nej. Suck, borde verkligen skärpa till mig och göra den där uppsatsen idag så slipper jag det sen. Men det är ju så tråkigt. Istället fördriver jag tiden med att spela Temple Run och Top Girl på iPaden. Nörd jag vet.

RSS 2.0